Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar (dagvoorzitter)

Dr. Ben Tiggelaar is gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder Dromen, durven, doen,  Mooi werk, MBA in één dag en De Ladder. Ben schrijft daarnaast een wekelijkse rubriek in NRC over werk en management.

Ben Tiggelaar

Cornell Vernooij

Cornell Vernooij is schrijver, spreker, wetenschapper en organisatieadviseur bij TEN HAVE Change Management.  Hij is sociaal psycholoog in hart en nieren en maakt zich sterk om kennis toegankelijk te maken voor professionals. Daarmee is hij vastberaden de brug te slaan tussen de sociaal psychologische wetenschap en de praktijk van organisaties en verandering. Cornell is auteur van Organizational Behaviour and Change Management: The Impact of Cognitive and Social Bias en zijn nieuwste boek De irrationele organisatie (juni 2024).

Eric van 't Zelfde

Eric van 't Zelfde

Eric van ’t Zelfde was jarenlang rector en is o.a. bekend van het populaire televisieprogramma Dreamschool. Op dit moment is hij sociaal werker bij de Pauluskerk Rotterdam. Hij begon zijn carrière in de Haagsche Schilderswijk en maakte naamsbekendheid als directeur van een van de grootste probleemscholen van Nederland waar hij te maken had met een verwaarloosd en ongemotiveerd team en een groep leerlingen die met hun gedrag de sfeer domineerden. Vastberaden om van de school een topschool te maken, besloot Eric het juiste team te vinden en te kneden en met succes! Zo ontwikkelde hij gaandeweg de kleurenmethodiek die hij in Code Rood deelt met alle organisaties van Nederland. Eerder verscheen zijn bestseller Superschool.

Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio

Prof. dr. Gabriël Anthonio is een ervaren zorgprofessional en -bestuurder, bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen in de sociologie van leiderschap, organisaties en duurzaamheid en partner bij de Galan Groep in Baarn. Daarnaast ondersteunt hij als coach en adviseur het topkader in het bedrijfsleven en publieke organisaties en politiek. Hij is auteur van o.a. Het Zwitsers zakmes van de leider, De vorstenspiegel en zijn nieuwste boek Stilstaan bij persoonlijk leiderschap.

Jitske Kramer

Jitske Kramer

Jitske is corporate antropoloog, internationaal spreker, ondernemer, facilitator, gelicenseerd Deep Democracy-opleider en oprichter van HumanDimensions. In 2013 werd ze trainer van het jaar. Ze schreef onder andere de boeken Werk heeft het gebouw verlaten, Deep DemocracyWow! Wat een verschilJam Cultures,  De Corporate Tribe  en Building Tribes. In april 2024 verschijnt haar nieuwe boek Tricky Tijden.

Kim Jansen

Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en is altijd werkzaam geweest op het snijvlak van HR, onderzoek en het trainerschap. Vanuit haar fascinatie voor het thema Millennials heeft zij zich gaandeweg ontwikkeld tot generatie-expert. Zij geeft presentaties, workshops en masterclasses rondom het benutten van generatiediversiteit en het inzetten op generatiemanagement. Kim helpt organisaties om bruggen te slaan en generatieverschillen te gebruiken. Met als doel een toekomstbestendige organisatie. In april verschijnt haar boek Het generatie-effect.

Astrid Elburg

Ronald Giphart

Ronald Giphart (1965) debuteerde in 1992 met de roman Ik ook van jou, een instant klassieker in de Nederlandse literatuur. Daarna volgden onder meer de romans Giph , Phileine zegt sorry, Ik omhels je met duizend armen, Troost, IJsland, Harem en Lieve. Zijn novelle Gala , het Boekenweekgeschenk van 2003, verscheen in een oplage van 780.000 exemplaren. In 2012 verscheen de verhalenbundel De wake, waar hij hoge ogen mee gooide. Voor zijn oeuvre ontving Giphart in 2004 de C.C.S. Croneprijs. In juni 2020 publiceerde Giphart Wie waarlijk leeft en in 2021 verscheen zijn novelle Applaus: liefde in tijden van corona, bedoeld als ode aan de zorg en steun in de rug van lokale boekhandels. Zijn laatste roman, Nachtangst verscheen in 2021. Foto van fotograaf Bas Losekoot 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren