Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Dagvoorzitter en spreker

Ben Tiggelaar is gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder Dromen, durven, doen,  Mooi werk, MBA in één dag en De Ladder. Ben schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk en management en hij is met een podcast op BNR te beluisteren.  

Jitske Kramer

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog en oprichter van Human Dimensions. Zij reist de wereld over om te leren van andere culturen: van onder andere medicijnmannen en chiefs, van verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Wat leren deze culturen ons over hoe je kunt samenwerken met elkaar, met respect voor ieders verschillen? Hoe kun je sterke tribes bouwen met elkaar? Jitske vertaalt deze kennis naar organisaties, met thema’s als organiseren, samenwerken, diversiteit en leiderschap. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity. Jitske is bestsellerauteur van onder andere Deep Democracy, Jam Cultures, De Corporate Tribe, Building Tribes en Werk heeft het gebouw verlaten

Arend Ardon

Arend Ardon

Arend Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige. Hij doceert aan diverse business schools, o.a. als kerndocent aan de School of Business and Economics van de Maastricht University. Arend is eigenaar van The Change Studio, een bureau dat samen met organisaties en bedrijven nieuwe wegen naar vernieuwing ontwikkelt. Stevig in de inhoud, fris in de vorm. Hij is een veelgevraagd spreker en schreef succesvolle boeken over verandering: Doorbreek de cirkel!, Ontketen vernieuwing en Traag versnellen.

Daria Bukvic

Daria Bukvić 

Daria Bukvić (Tuzla, Bosnië en Herzegovina, ’89) is artistiek directeur van Toneelgroep Oostpool en regisseur. Daria stelt maatschappelijk engagement als voorwaarde voor haar werk. Via humor en schoonheid confronteert ze haar publiek met hete hangijzers als racisme, migratie, emancipatie en fake news. Zodat het publiek de zaal geactiveerd verlaat, doordrongen van hun menselijkheid en verantwoordelijkheid voor de wereld waarin we leven. Bukvić’ voorstellingen zijn talig, radicale bewerkingen of nieuwe teksten, muzikaal en in het hier en nu. Ze staat bekend om succesvolle publiekstrekkers als Othello, Melk & Dadels en Nobody Home. Haar voorstellingen zijn meerdere malen verkozen tot de beste theaterproducties van het seizoen. Naast artistiek directeur bij Oostpool is ze ook regisseur van de speelfilm Meskina (2021) en schrijft ze columns en poëzie.
Foto Linda Stulic

Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio 

Prof. dr. Gabriël Anthonio is een ervaren professional en bestuurder in de zorg, bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen in de sociologie van leiderschap, organisaties en duurzaamheid en partner en adviseur bij de Galan Groep in Baarn. Anthonio is een sociaal- maatschappelijk betrokken mens die zich inzet voor kwetsbare groepen, waaronder kinderen en gezinnen in armoedesituaties. Tegelijk ondersteunt hij als coach en adviseur het topkader in het bedrijfsleven en publieke organisaties en politiek. Hij auteur van een aantal bestsellers zoals Het Zwitsers zakmes van de leider, Het leven praat terug en De Vorstenspiegel. Zijn nieuwste boek, De sleutels van de leider, verschijnt in november van dit jaar.

Japke-d. Bouma

Japke d. Bouma

Japke-d. Bouma (1970) is columniste bij NRC en schrijft wekelijks in deze krant over taal, carrière, kantoorleven en hoe we denken over vrouwen en mannen. Haar columns werden gebundeld in inmiddels acht boeken, waaronder 'Ga lekker zélf in je kracht staan’, ‘Mag ik even iets tegen je aanhouden’, ‘Hoe vind je zélf dat het gaat?’ en haar onlangs verschenen boek ‘De 19 dingen die je nooit met collega’s moet doen’. Zij maakt op NPO Radio 1 een podcast over werk en carrière getiteld ‘Goed Werk’.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren