Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar (dagvoorzitter)

Dr. Ben Tiggelaar is gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder Dromen, durven, doen,  Mooi werk, MBA in één dag en De Ladder. Hij schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk en management en heeft zijn eigen podcast/radioshow op BNR.

Danielle Braun

Arend Ardon

Dr Arend Ardon is co-founder van The Change Studio, dat met een creatief team inspirerende trajecten begeleidt op het gebied van leiderschap en vernieuwing. Stevig in de inhoud, fris in de vorm. Hij schreef o.a. de bestsellers Doorbreek de Cirkel!, Ontketen Vernieuwing! en Traag Versnellen. Zijn nieuwste boek Wat speelt hier? schreef hij samen met Cynthia van der Zwan. Arend treedt op als spreker en is als kerndocent aan diverse business school verbonden. 

Astrid Elburg

Astrid Elburg

Astrid Elburg richt zich als adviseur, trainer en executive coach op strategie, transformatie en ethisch leiderschap. Ze is verbonden aan de VU Amsterdam en aan Nyenrode en is oprichter van OWN-X Academie voor bi-cultureel leiderschap en professionele weerbaarheid. Ze is bestuurder van o.a. Rijksmuseum Muiderslot en de Stichting INGebaren. Zij schreef handleidingen over het verhogen van de Gunfactor als je buiten de culturele norm valt en Plan B over het behoud van waardigheid als je hoog sociaal risico loopt om er niet bij te horen.

Astrid Groenewegen

Astrid Groenewegen

Astrid Groenewegen is mede-oprichter van SUE | Behavioural Design, een bureau dat gespecialiseerd is in gedragsverandering. SUE helpt nationale en internationale klanten als Roche, Ebay, ABN Amro, UNHCR, Rijkswaterstaat en de Belgische en Nederlandse Rijksoverheid om gedrag van burgers, klanten en werknemers positief te beïnvloeden. Daarnaast traint Astrid wereldwijd leiders, teams en professionals in de dagelijkse toepassing van Behavioural Design Method. Zij is auteur van De kunst van gedrag ontwerpen dat ook in het Engels is verschenen.

Ben Tiggelaar

Caroline Koetsenruijter

Caroline Koetsenruijter studeerde rechten in Leiden en Boston. Hierna werkte ze als onderzoeker aan de Universiteit Leiden en als bezwaar- en klachtbehandelaar bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Sinds 2007 is Caroline eigenaar van Instituut KCB en schreef zij Jij moet je bek houden!’, Het agressieparadijsen Giftig gedoe op de werkplek. Ook schreef zij de collectieve normen: ‘Melden hoort’ over agressie tegen politieke ambtsdragers en: ‘Stop Agressie Samen’ voor alle ambtenaren van Nederland.

Danielle Braun

Danielle Braun

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog. Directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Auteur van Patronen, De Corporate Tribe, Building Tribes, Tribaal Kantoorgedoe, en Da's gek. Ze stond 25 jaar met haar voeten in de corporate klei als manager / bestuurder. Danielle reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Ze maakt organisaties graag klaar voor verandering. Expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Sparringpartner voor boards. Haar motto: “aandacht is het nieuwe goud".

Jitske Kramer

Thijs Homan

Thijs Homan is hoogleraar (em.) Implementation and Change Management bij de Open Universiteit. Ook is hij zelfstandig adviseur, trainer en opleider. Zijn onderzoek en advieswerkzaamheden gaan niet over ‘hoe verandering moet’, maar over ‘hoe verandering gaat’. Het gaat hem om wat de wetenschap kan doen om andere en vernieuwende perspectieven op organisatieontwikkeling tot bloei te brengen. Hij publiceerde o.a.: Organisatiedynamica, Het Et-cetera-principe en Wat nu!? Nieuw perspectief op gedragsverandering voor het klimaat.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren